Circular Gastronomy Scandinavia AB
Org.nr: 559422-9188Nyckeltal | 2023-12 |
---|---|
Omsättning (kSEK) | 605 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -360 |
Antal anställda | |
Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |
Löner till övriga (kSEK) | |
Vinstmarginal % | -59.5 |
Kassalikviditet % | 194.5 |
Soliditet % | 48.6 |
Resultaträkning | 2023-12 |
---|---|
Intäkter | |
Total omsättning (kSEK) | 605 |
Kostnader | |
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -966 |
Avskrivningar (kSEK) | 0 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -360 |
| |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -360 |
Resultat före skatt (kSEK) | -360 |
Skatt (kSEK) | 0 |
Årets resultat (kSEK) | -360 |
Balansräkning | 2023-12 |
---|---|
Tillgångar | |
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 0 |
Summa varulager (kSEK) | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 391 |
Summa tillgångar (kSEK) | 391 |
Eget kapital och skulder | |
Aktiekapital (kSEK) | 100 |
Årets resultat (kSEK) | -360 |
Summa eget kapital (kSEK) | 190 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 201 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 391 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska stötta individer och organisationer i deras arbete med innovation och hållbar utveckling med inriktning mot restaurangbranschen och dess nätverk av närliggande verksamhetsområden. Bolaget erbjuder innovationsprogram med coaching och rådgivning, nätverk och konsulttjänster inom gastronomi, hållbarhet, cirkulär ekonomi, affärsutveckling, marknadsföring, utbildning, redaktionellt innehåll och kommunikation samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
7022 - Konsultverksamhet avseende företags organisation