Kocken och grisen AB
Org.nr: 559397-7670| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 |
|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 9 289 | 7 344 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 114 | 474 |
| Antal anställda | 3 | 3 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 3096.3 | 1836.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | ||
| Löner till övriga (kSEK) | ||
| Vinstmarginal % | 1.2 | 6.5 |
| Kassalikviditet % | 114.2 | 114.8 |
| Soliditet % | 18.2 | 25.3 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 |
|---|---|---|
| Intäkter | ||
| Total omsättning (kSEK) | 9 289 | 7 344 |
| Kostnader | ||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -9 178 | -6 871 |
| Avskrivningar (kSEK) | -60 | -60 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 110 | 473 |
| | ||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 114 | 474 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 114 | 474 |
| Skatt (kSEK) | 42 | 98 |
| Årets resultat (kSEK) | 72 | 376 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 |
|---|---|---|
| Tillgångar | ||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 180 | 240 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 2 562 | 1 442 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 2 742 | 1 682 |
| Eget kapital och skulder | ||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 72 | 376 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 498 | 426 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 244 | 1 256 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 2 742 | 1 682 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolaget är Cateringverksamhet. Tjänster och konsultation inom kök, restaurang, catering samt förvaltning och handel med fast egendom och förvaltning av lös egendom samt därmed förenlig verksamhet. Företaget ska bedriva matlagning i privatpersoners hem. Uthyrning av kökspersonal, köksmaskiner och utrustning. Inköp och återförsäljning av köksutrustning. Charktillverkning och förädling av grödor. Företaget avser bygga restaurangkök, viltslakteri och produktionskök.
Huvudbransch SNI
56299 - Övrig cateringverksamhet
Övriga branscher SNI
| 1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker |
| 5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |
| 1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning |
| 017 - Jakt och service i anslutning härtill |



