LIVEKINDLY Collective AB
Org.nr: 559254-7441
Koncernmoder:
The Livekindly Company Switzerla
Dotterbolag:
Moderbolag:
The Livekindly Company Switzerla
F-skattesedel :
Ja
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 126 046 | 124 781 | 109 035 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -36 062 | -46 574 | -38 077 |
Antal anställda | 40 | 42 | 47 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 3151.2 | 2971.0 | 2319.9 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | 22 018 | ||
Vinstmarginal % | -27.8 | -35.3 | -29.4 |
Kassalikviditet % | 108.1 | 113.7 | 122.3 |
Soliditet % | 31.2 | 74.4 | 17.2 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 126 046 | 124 781 | 109 035 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -161 402 | -168 834 | -141 239 |
Avskrivningar (kSEK) | -3 406 | -2 569 | -831 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -35 356 | -44 054 | -32 204 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -36 062 | -46 574 | -38 077 |
Resultat före skatt (kSEK) | -36 062 | -46 574 | -38 077 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | -36 062 | -46 574 | -38 077 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 60 552 | 46 305 | 35 220 |
Summa varulager (kSEK) | 17 777 | 19 543 | 36 129 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 45 450 | 46 547 | 73 606 |
Summa tillgångar (kSEK) | 106 003 | 92 852 | 108 826 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 25 | 25 | 25 |
Årets resultat (kSEK) | -36 062 | -46 574 | -38 077 |
Summa eget kapital (kSEK) | 33 030 | 69 092 | 18 683 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 47 378 | 0 | 59 497 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 25 595 | 23 760 | 30 646 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 106 003 | 92 852 | 108 826 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva produktutveckling av livsmedel, livsmedelsproduktion, försäljning av livsmedel, restaurangverksamhet, genomförande av events, kunskapsspridning om livsmedel och hållbar utveckling samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter