Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Vegofood of Simrishamn AB

Org.nr: 559252-4606
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2024-12 2023-12 2022-12
Omsättning (kSEK)   48 103 46 989 16 421
Resultat efter finansnetto (kSEK)   2 074 4 380 3
Antal anställda   16 12 8
Omsättning/anställd (kSEK)   3006.4 3915.8 2052.6
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   4.5 9.8 1.0
Kassalikviditet %   88.7 44.7 52.5
Soliditet %   49.0 38.1 1.4
Resultaträkning   2024-12 2023-12 2022-12
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   48 103 46 989 16 421
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -45 933 -42 442 -16 258
Avskrivningar (kSEK)   -762 -661 -440
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   2 171 4 548 163
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   2 074 4 380 3
Resultat före skatt (kSEK)   1 071 3 004 3
Skatt (kSEK)   222 109 0
Årets resultat (kSEK)   849 2 895 3
Balansräkning   2024-12 2023-12 2022-12
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   3 700 4 071 3 501
Summa varulager (kSEK)   3 478 4 043 3 101
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   7 999 6 700 6 042
Summa tillgångar (kSEK)   11 700 10 771 9 542
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   25 25 25
Årets resultat (kSEK)   849 2 895 3
Summa eget kapital (kSEK)   3 880 3 031 136
Summa obeskattade reserver (kSEK)   2 378 1 375 0
Summa långfristiga skulder (kSEK)   346 416 3 802
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   5 095 5 949 5 604
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   11 700 10 771 9 542
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2020-04-16

Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling, produktion och försäljning av livsmedel och därmed förenlig verksamhet, primärt inom området vegetariska produkter. I anslutning till detta ska aktiebolaget äga och förvalta fast och lös egendom såsom fastigheter, rättigheter och andra immateriella tillgångar, maskiner och inventarier som behövs för verksamhetens bedrivande, såsom utveckling, produktion och försäljning av vegetariska produkter, samt andra materiella tillgångar.

Huvudbransch SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter