Vegofood of Simrishamn AB
Org.nr: 559252-4606Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 46 989 | 16 421 | 3 236 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 4 380 | 3 | -913 |
Antal anställda | 12 | 8 | 5 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 3915.8 | 2052.6 | 647.2 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 9.8 | 1.0 | -26.1 |
Kassalikviditet % | 44.7 | 52.5 | 25.8 |
Soliditet % | 38.1 | 1.4 | 1.9 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 46 989 | 16 421 | 3 236 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -42 442 | -16 258 | -4 081 |
Avskrivningar (kSEK) | -661 | -440 | -436 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 4 548 | 163 | -845 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 4 380 | 3 | -913 |
Resultat före skatt (kSEK) | 3 004 | 3 | -913 |
Skatt (kSEK) | 109 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | 2 895 | 3 | -913 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 4 071 | 3 501 | 3 070 |
Summa varulager (kSEK) | 4 043 | 3 101 | 2 802 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 6 700 | 6 042 | 3 931 |
Summa tillgångar (kSEK) | 10 771 | 9 542 | 7 002 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 25 | 25 | 25 |
Årets resultat (kSEK) | 2 895 | 3 | -913 |
Summa eget kapital (kSEK) | 3 031 | 136 | 133 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 1 375 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 416 | 3 802 | 2 500 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 5 949 | 5 604 | 4 369 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 10 771 | 9 542 | 7 002 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling, produktion och försäljning av livsmedel och därmed förenlig verksamhet, primärt inom området vegetariska produkter. I anslutning till detta ska aktiebolaget äga och förvalta fast och lös egendom såsom fastigheter, rättigheter och andra immateriella tillgångar, maskiner och inventarier som behövs för verksamhetens bedrivande, såsom utveckling, produktion och försäljning av vegetariska produkter, samt andra materiella tillgångar.
Huvudbransch SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter