Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Vegofood of Simrishamn AB

Org.nr: 559252-4606
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2023-12 2022-12 2021-12
Omsättning (kSEK)   46 989 16 421 3 236
Resultat efter finansnetto (kSEK)   4 380 3 -913
Antal anställda   12 8 5
Omsättning/anställd (kSEK)   3915.8 2052.6 647.2
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   9.8 1.0 -26.1
Kassalikviditet %   44.7 52.5 25.8
Soliditet %   38.1 1.4 1.9
Resultaträkning   2023-12 2022-12 2021-12
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   46 989 16 421 3 236
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -42 442 -16 258 -4 081
Avskrivningar (kSEK)   -661 -440 -436
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   4 548 163 -845
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   4 380 3 -913
Resultat före skatt (kSEK)   3 004 3 -913
Skatt (kSEK)   109 0 0
Årets resultat (kSEK)   2 895 3 -913
Balansräkning   2023-12 2022-12 2021-12
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   4 071 3 501 3 070
Summa varulager (kSEK)   4 043 3 101 2 802
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   6 700 6 042 3 931
Summa tillgångar (kSEK)   10 771 9 542 7 002
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   25 25 25
Årets resultat (kSEK)   2 895 3 -913
Summa eget kapital (kSEK)   3 031 136 133
Summa obeskattade reserver (kSEK)   1 375 0 0
Summa långfristiga skulder (kSEK)   416 3 802 2 500
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   5 949 5 604 4 369
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   10 771 9 542 7 002
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2020-04-16

Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling, produktion och försäljning av livsmedel och därmed förenlig verksamhet, primärt inom området vegetariska produkter. I anslutning till detta ska aktiebolaget äga och förvalta fast och lös egendom såsom fastigheter, rättigheter och andra immateriella tillgångar, maskiner och inventarier som behövs för verksamhetens bedrivande, såsom utveckling, produktion och försäljning av vegetariska produkter, samt andra materiella tillgångar.

Huvudbransch SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter