Svensk krogkompetens AB
Org.nr: 559243-5639| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 1 662 | 1 117 | 788 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 270 | 57 | -95 |
| Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1662.0 | 1117.0 | 788.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 16.2 | 5.2 | -11.9 |
| Kassalikviditet % | 373.6 | 84.3 | 245.5 |
| Soliditet % | 75.9 | 61.9 | 59.3 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 1 662 | 1 117 | 788 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -1 393 | -1 061 | -882 |
| Avskrivningar (kSEK) | -78 | -52 | 78 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 269 | 57 | -94 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 270 | 57 | -95 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 203 | 58 | -42 |
| Skatt (kSEK) | 42 | 4 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | 161 | 54 | -42 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 104 | 182 | 0 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 396 | 86 | 189 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 500 | 268 | 189 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 25 | 25 | 25 |
| Årets resultat (kSEK) | 161 | 54 | -42 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 327 | 166 | 112 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 67 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 106 | 102 | 77 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 500 | 268 | 189 |
Verksamhetsbeskrivning
Verksamheten kommer i huvudsak bestå i att konsultera och projektleda vid evenemang och i restaurangverksamheter. Konsultering kommer ske i form av utbildning, stöttning och coachning av ledare och personal i restaurangverksamhet med syfte att utveckla och förbättra befintlig verksamhet. Projektledning kommer främst att utföras i samband med, och under evenemang utförda av restaurangverksamhet där planering, rådgivning och genomförande kommer vara huvudsaklig arbetsuppgift.
Huvudbransch SNI
749 - Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik



