Grå Gåsen i Burgsvik AB
Org.nr: 559212-9117
KONTAKTINFORMATION
Telefon:
Telefax:
Webbplats: www.gragasen.se
Telefax:
Webbplats: www.gragasen.se
UTDELNINGSADRESS
Hoburgsvägen 3
62335 Burgsvik
Sverige
62335 Burgsvik
Sverige
| Nyckeltal | 2025-03 | 2024-03 | 2023-03 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 11 666 | 12 578 | 12 182 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 159 | 155 | 25 |
| Antal anställda | 9 | 9 | 10 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1296.2 | 1397.6 | 1218.2 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 2.3 | 2.5 | 0.8 |
| Kassalikviditet % | 17.9 | 21.7 | 27.8 |
| Soliditet % | 19.3 | 15.8 | 2.9 |
| Resultaträkning | 2025-03 | 2024-03 | 2023-03 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 11 666 | 12 578 | 12 182 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -11 400 | -12 266 | -12 091 |
| Avskrivningar (kSEK) | -717 | -579 | -552 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 267 | 311 | 92 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 159 | 155 | 25 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 159 | 155 | 26 |
| Skatt (kSEK) | 45 | 122 | 11 |
| Årets resultat (kSEK) | 114 | 33 | 15 |
| Balansräkning | 2025-03 | 2024-03 | 2023-03 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 3 918 | 4 081 | 4 319 |
| Summa varulager (kSEK) | 102 | 102 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 768 | 916 | 1 171 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 4 685 | 4 997 | 5 490 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 114 | 33 | 15 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 906 | 792 | 159 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 50 | 451 | 1 123 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 730 | 3 754 | 4 207 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 685 | 4 997 | 5 490 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva restaurang- och hotellverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
55101 - Hotellverksamhet med restaurangrörelse



