Ristorante Epirio Gustaviano AB
Org.nr: 559200-9376| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 20 692 | 22 221 | 20 345 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 683 | 3 628 | 2 838 |
| Antal anställda | 16 | 16 | 15 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1293.3 | 1388.8 | 1356.3 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 8.2 | 16.4 | 14.0 |
| Kassalikviditet % | 207.0 | 226.6 | 187.8 |
| Soliditet % | 58.7 | 61.8 | 57.3 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 20 692 | 22 221 | 20 345 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -18 993 | -18 583 | -17 504 |
| Avskrivningar (kSEK) | -543 | -491 | -491 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 698 | 3 639 | 2 841 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 683 | 3 628 | 2 838 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 1 683 | 3 628 | 2 838 |
| Skatt (kSEK) | 351 | 751 | 586 |
| Årets resultat (kSEK) | 1 332 | 2 877 | 2 252 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 035 | 1 314 | 1 804 |
| Summa varulager (kSEK) | 132 | 106 | 163 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 5 962 | 8 031 | 7 440 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 6 996 | 9 345 | 9 244 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 1 000 | 1 000 | 1 000 |
| Årets resultat (kSEK) | 1 332 | 2 877 | 2 252 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 3 908 | 5 576 | 5 098 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 255 | 255 | 255 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 16 | 16 | 15 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 817 | 3 497 | 3 875 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 6 996 | 9 345 | 9 244 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet



