Fat Franks Catering AB
Org.nr: 559195-8490
KONTAKTINFORMATION
Telefon:
Telefax:
Webbplats: www.fatfranks.se
Telefax:
Webbplats: www.fatfranks.se
UTDELNINGSADRESS
Farkostvägen 2
18135 Lidingö
Sverige
18135 Lidingö
Sverige
Nyckeltal | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 12 365 | 11 162 | 7 746 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 2 978 | 2 540 | 2 627 |
Antal anställda | 9 | 7 | 5 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1373.9 | 1594.6 | 1549.2 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 24.2 | 22.8 | 34.0 |
Kassalikviditet % | 636.3 | 314.5 | 414.6 |
Soliditet % | 80.7 | 64.4 | 72.0 |
Resultaträkning | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 12 365 | 11 162 | 7 746 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -9 414 | -8 643 | -5 112 |
Avskrivningar (kSEK) | -51 | -51 | -49 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 2 950 | 2 520 | 2 633 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 2 978 | 2 540 | 2 627 |
Resultat före skatt (kSEK) | 2 216 | 1 897 | 1 963 |
Skatt (kSEK) | 471 | 398 | 410 |
Årets resultat (kSEK) | 1 745 | 1 499 | 1 553 |
Balansräkning | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 177 | 158 | 173 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 7 591 | 7 199 | 3 628 |
Summa tillgångar (kSEK) | 8 768 | 7 357 | 3 801 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 1 745 | 1 499 | 1 553 |
Summa eget kapital (kSEK) | 5 304 | 3 558 | 2 059 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 2 272 | 1 510 | 867 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 193 | 2 289 | 875 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 8 768 | 7 357 | 3 801 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Ernst & Young Aktiebolag , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Catering, restauration, event samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang