GF Fresh Food AB
Org.nr: 559149-1682
Koncernmoder:
Nordic Capital Viii
Dotterbolag:
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 63 984 | 56 052 | 49 361 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -11 161 | -4 099 | 5 374 |
Antal anställda | 15 | 16 | 9 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 4265.6 | 3503.3 | 5484.6 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | 4 805 | 4 902 | |
Vinstmarginal % | -15.0 | -6.8 | 11.0 |
Kassalikviditet % | 72.1 | 75.1 | 55.7 |
Soliditet % | 13.8 | 3.9 | 9.8 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 63 984 | 56 052 | 49 361 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -74 599 | -59 874 | -43 939 |
Avskrivningar (kSEK) | -2 585 | -583 | -312 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -10 615 | -3 822 | 5 422 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -11 161 | -4 099 | 5 374 |
Resultat före skatt (kSEK) | -11 161 | -9 252 | -51 |
Skatt (kSEK) | -1 785 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | -9 376 | -9 252 | -51 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 4 156 | 2 003 | 1 973 |
Summa varulager (kSEK) | 2 847 | 4 532 | 6 000 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 14 252 | 21 357 | 13 873 |
Summa tillgångar (kSEK) | 18 408 | 23 360 | 15 846 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | -9 376 | -9 252 | -51 |
Summa eget kapital (kSEK) | 2 379 | 755 | 1 007 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 209 | 209 | 709 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 15 820 | 22 396 | 14 130 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 18 408 | 23 360 | 15 846 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet ska vara inköp, kundpackning samt försäljning av färsk frukt och grönt, samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker