GF Fresh Food AB
Org.nr: 559149-1682
Koncernmoder:
Nordic Capital Viii
Dotterbolag:
| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 86 740 | 63 984 | 56 052 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 2 991 | -11 161 | -4 099 |
| Antal anställda | 17 | 15 | 16 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 5102.4 | 4265.6 | 3503.3 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | 7 506 | 4 805 | 4 902 |
| Vinstmarginal % | 5.1 | -15.0 | -6.8 |
| Kassalikviditet % | 76.2 | 72.1 | 75.1 |
| Soliditet % | 29.3 | 13.8 | 3.9 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 86 740 | 63 984 | 56 052 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -83 860 | -74 599 | -59 874 |
| Avskrivningar (kSEK) | -733 | -2 585 | -583 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 2 880 | -10 615 | -3 822 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 2 991 | -11 161 | -4 099 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 2 991 | -11 161 | -9 252 |
| Skatt (kSEK) | 550 | -1 785 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | 2 441 | -9 376 | -9 252 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 3 773 | 4 156 | 2 003 |
| Summa varulager (kSEK) | 4 110 | 2 847 | 4 532 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 13 235 | 14 252 | 21 357 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 17 008 | 18 408 | 23 360 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 2 441 | -9 376 | -9 252 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 4 820 | 2 379 | 755 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 209 | 209 | 209 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 11 979 | 15 820 | 22 396 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 17 008 | 18 408 | 23 360 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet ska vara inköp, kundpackning samt försäljning av färsk frukt och grönt, samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker



