VS Restaurang AB
Org.nr: 559132-9197Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 11 898 | 12 481 | 10 220 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 820 | 1 603 | 760 |
Antal anställda | 15 | 15 | 15 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 793.2 | 832.1 | 681.3 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 8.0 | 13.9 | 8.3 |
Kassalikviditet % | 55.4 | 90.2 | 43.4 |
Soliditet % | 37.2 | 35.4 | 26.9 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 11 898 | 12 481 | 10 220 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -10 951 | -10 743 | -9 376 |
Avskrivningar (kSEK) | -31 | -9 | -12 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 946 | 1 738 | 845 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 820 | 1 603 | 760 |
Resultat före skatt (kSEK) | 168 | 818 | 560 |
Skatt (kSEK) | 44 | 211 | 124 |
Årets resultat (kSEK) | 124 | 607 | 436 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 4 060 | 3 962 | 3 812 |
Summa varulager (kSEK) | 302 | 149 | 141 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 2 044 | 2 718 | 1 909 |
Summa tillgångar (kSEK) | 6 105 | 6 680 | 5 721 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 124 | 607 | 436 |
Summa eget kapital (kSEK) | 1 892 | 1 768 | 1 161 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 485 | 769 | 484 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 585 | 1 295 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 143 | 2 849 | 4 076 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 6 105 | 6 680 | 5 721 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget är ett fastighets- och restaurangbolag som direkt eller indirekt, genom hel eller delägda bolag, eller genom inköpta tjänster ska äga, utveckla och förvalta fast egendom samt driva annan därmed förenlig verksamhet, inkluderande bland annat tillhandahållande av servicetjänster samt bedriva restaurangverksamhet, livsmedelsproduktion, konsultationer och utbildning inom gastronomi, samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet