Naj 2 Jus AB
Org.nr: 559113-0231| Nyckeltal | 2025-05 | 2024-05 | 2023-05 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 1 828 | 1 940 | 1 970 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -368 | 56 | -66 |
| Antal anställda | 4 | 6 | |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 457.0 | 0.0 | 328.3 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -20.1 | 2.8 | -3.4 |
| Kassalikviditet % | 33.1 | 27.0 | 21.4 |
| Soliditet % | 11.7 | 7.4 | -12.9 |
| Resultaträkning | 2025-05 | 2024-05 | 2023-05 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 1 828 | 1 940 | 1 970 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -2 196 | -1 885 | -2 036 |
| Avskrivningar (kSEK) | -91 | -52 | -118 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -369 | 55 | -66 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -368 | 56 | -66 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -368 | 56 | -66 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -368 | 56 | -66 |
| Balansräkning | 2025-05 | 2024-05 | 2023-05 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 284 | 375 | 563 |
| Summa varulager (kSEK) | 25 | 211 | 211 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 153 | 406 | 458 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 437 | 781 | 1 021 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | -368 | 56 | -66 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 51 | 58 | -132 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 387 | 722 | 1 153 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 437 | 781 | 1 021 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva produktion, försäljning och marknadsföring av hälsorelaterade livsmedel och varor utifrån kiosk enheter, försäljning av franchise-tjänster och rättigheter samt handel med värdepapper, aktier och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
47911 - Postorderhandel och detaljhandel på internet med brett sortiment



