Brödkultur 2.0 AB
Org.nr: 559105-9026
KONTAKTINFORMATION
Telefon:
Telefax:
Webbplats: www.brodkultur.se
Telefax:
Webbplats: www.brodkultur.se
BESÖKSADRESS
Sofierovägen 126 A
25482 Helsingborg
Kommun: Helsingborg
Län: Skåne
Sverige
25482 Helsingborg
Kommun: Helsingborg
Län: Skåne
Sverige
UTDELNINGSADRESS
Sofierovägen 126 A
25482 Helsingborg
Sverige
25482 Helsingborg
Sverige
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 11 854 | 11 527 | 11 050 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 584 | 1 670 | 2 232 |
Antal anställda | 14 | 12 | 11 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 846.7 | 960.6 | 1004.5 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 13.4 | 14.6 | 20.2 |
Kassalikviditet % | 252.3 | 232.9 | 259.5 |
Soliditet % | 30.2 | 31.8 | 37.8 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 11 854 | 11 527 | 11 050 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -10 306 | -9 987 | -8 817 |
Avskrivningar (kSEK) | -43 | -96 | -148 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 548 | 1 540 | 2 233 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 584 | 1 670 | 2 232 |
Resultat före skatt (kSEK) | 1 584 | 1 670 | 2 232 |
Skatt (kSEK) | 363 | 356 | 493 |
Årets resultat (kSEK) | 1 221 | 1 314 | 1 739 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 2 519 | 2 383 | 2 312 |
Summa varulager (kSEK) | 126 | 154 | 95 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 2 094 | 2 248 | 2 607 |
Summa tillgångar (kSEK) | 4 613 | 4 631 | 4 919 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 1 221 | 1 314 | 1 739 |
Summa eget kapital (kSEK) | 1 394 | 1 473 | 1 859 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 780 | 899 | 968 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 613 | 4 631 | 4 919 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Ernst & Young Aktiebolag , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är ett surdegsbageri där bakning av surdegsbröd, sötbröd samt enklare konditoriprodukter sker. Försäljning sker över disk i butiken samt genom leverans till fakturakunder. Enkel servering av färdiga smörgåsar och varma och kalla drycker. I butiken kommer det även säljas förpackade delikatessprodukter.
Huvudbransch SNI
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk
Övriga branscher SNI
10721 - Knäckebrödstillverkning |
47241 - Specialiserad butikshandel med bröd och konditorivaror |