Den Svenska Matfabriken AB
Org.nr: 559077-3031| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 25 209 | 22 409 | 25 175 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -3 819 | -4 956 | -5 053 |
| Antal anställda | 11 | 12 | 18 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 2291.7 | 1867.4 | 1398.6 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -13.6 | -20.1 | -18.7 |
| Kassalikviditet % | 37.2 | 27.3 | 24.3 |
| Soliditet % | 15.0 | 16.8 | 12.8 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 25 209 | 22 409 | 25 175 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -28 634 | -26 915 | -29 871 |
| Avskrivningar (kSEK) | -2 666 | -2 033 | -1 528 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -3 424 | -4 505 | -4 696 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -3 819 | -4 956 | -5 053 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -3 820 | -4 956 | -5 053 |
| Skatt (kSEK) | -219 | -50 | -35 |
| Årets resultat (kSEK) | -3 601 | -4 906 | -5 018 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 8 732 | 11 141 | 12 991 |
| Summa varulager (kSEK) | 2 342 | 2 824 | 3 701 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 5 434 | 5 018 | 6 436 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 14 166 | 16 159 | 19 426 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | -3 601 | -4 906 | -5 018 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 2 122 | 2 722 | 2 478 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 3 270 | 4 713 | 4 973 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 8 318 | 8 048 | 11 265 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 14 166 | 16 159 | 19 426 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva uthyrning av inventarier, tillverkning av livsmedel, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning



