DUG Foodtech AB (publ)
Org.nr: 559054-4655| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2021-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 1 188 | 3 418 | 6 402 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -28 495 | -35 275 | -19 522 |
| Antal anställda | 5 | 6 | 5 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 237.6 | 569.7 | 1280.4 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 2 822 | 4 323 | 1 807 |
| Löner till övriga (kSEK) | 952 | 1 087 | 1 524 |
| Vinstmarginal % | -2171.1 | -586.3 | -300.6 |
| Kassalikviditet % | 116.8 | 9.9 | 278.8 |
| Soliditet % | 91.8 | 78.3 | 83.5 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2021-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 1 188 | 3 418 | 6 402 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -26 982 | -23 859 | -25 806 |
| Avskrivningar (kSEK) | -10 144 | -638 | -1 141 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -25 793 | -20 441 | -19 404 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -28 495 | -35 275 | -19 522 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -28 495 | -35 275 | -19 522 |
| Skatt (kSEK) | -2 060 | -10 300 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -26 435 | -24 975 | -19 522 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2021-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 52 210 | 51 724 | 14 317 |
| Summa varulager (kSEK) | 1 618 | 761 | 4 642 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 7 308 | 1 907 | 20 782 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 59 519 | 53 631 | 35 099 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 9 241 | 2 641 | 782 |
| Årets resultat (kSEK) | -26 435 | -24 975 | -19 522 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 54 650 | 42 006 | 29 309 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 4 870 | 11 626 | 5 790 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 59 519 | 53 631 | 35 099 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Nyström & Partners Revision Kommandi , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva forskning, utveckling, produktion, distribution, försäljning, marknadsföring och export av hälsosamma och smakrika livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
7219 - Annan naturvetenskaplig och teknisk forskning och utveckling



