Bake My Day Holding AB
Org.nr: 559046-9903| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 2 534 | 795 | 707 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -3 529 | -11 415 | -6 536 |
| Antal anställda | 4 | 3 | 3 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 633.5 | 265.0 | 235.7 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 750 | ||
| Löner till övriga (kSEK) | 772 | 1 768 | 1 503 |
| Vinstmarginal % | 41.4 | -1156.0 | -834.9 |
| Kassalikviditet % | 17.0 | 21.6 | 18.7 |
| Soliditet % | 6.1 | 6.5 | 7.7 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 2 534 | 795 | 707 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -8 603 | -10 384 | -11 075 |
| Avskrivningar (kSEK) | -257 | -235 | -297 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -6 069 | -9 589 | -10 367 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -3 529 | -11 415 | -6 536 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 3 471 | -415 | 3 464 |
| Skatt (kSEK) | 188 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | 3 283 | -415 | 3 464 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 168 167 | 107 712 | 97 673 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 24 950 | 22 945 | 16 812 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 193 116 | 130 656 | 114 485 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 3 283 | -415 | 3 464 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 11 723 | 8 441 | 8 856 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 34 546 | 15 970 | 15 625 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 146 847 | 106 246 | 90 004 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 193 116 | 130 656 | 114 485 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall agera som holding bolag för dotterbolag som tillverkar bröd och konditorivaror eller liknande produkter
Huvudbransch SNI
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk



