ChopChop Foods AB
Org.nr: 559046-1462Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 156 667 | 106 152 | 67 601 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 5 961 | 18 165 | 9 112 |
Antal anställda | 13 | 7 | 7 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 12051.3 | 15164.6 | 9657.3 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | 4 811 | 2 412 | 2 279 |
Vinstmarginal % | 3.9 | 17.2 | 13.7 |
Kassalikviditet % | 116.2 | 225.2 | 264.5 |
Soliditet % | 47.2 | 53.3 | 36.6 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 156 667 | 106 152 | 67 601 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -150 521 | -87 852 | -58 366 |
Avskrivningar (kSEK) | -5 631 | -2 060 | -1 886 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 6 146 | 18 300 | 9 235 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 5 961 | 18 165 | 9 112 |
Resultat före skatt (kSEK) | 13 167 | 13 825 | 7 112 |
Skatt (kSEK) | 2 747 | 2 853 | 1 467 |
Årets resultat (kSEK) | 10 420 | 10 972 | 5 645 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 50 312 | 13 674 | 9 175 |
Summa varulager (kSEK) | 29 067 | 6 057 | 4 255 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 51 264 | 38 114 | 26 939 |
Summa tillgångar (kSEK) | 101 576 | 51 788 | 36 114 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 10 420 | 10 972 | 5 645 |
Summa eget kapital (kSEK) | 31 824 | 21 404 | 10 432 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 20 718 | 7 923 | 3 583 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 29 936 | 8 230 | 13 524 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 19 099 | 14 232 | 8 576 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 101 576 | 51 788 | 36 114 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva centralkök, grossistverksamhet, försäljning och produktion av livsmedel och annan därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1012 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött