Matstudion på Terrassen AB
Org.nr: 559044-5978Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 4 813 | 0 | 67 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -120 | -6 | 10 |
Antal anställda | 5 | ||
Omsättning/anställd (kSEK) | 962.6 | 0.0 | 0.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | -2.0 | 0.0 | 14.9 |
Kassalikviditet % | 63.1 | 1975.0 | 1620.0 |
Soliditet % | 5.4 | 94.7 | 92.6 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 4 813 | 0 | 67 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -4 912 | -6 | -57 |
Avskrivningar (kSEK) | -60 | 60 | 60 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -98 | -6 | 10 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -120 | -6 | 10 |
Resultat före skatt (kSEK) | 10 | 0 | 10 |
Skatt (kSEK) | 3 | 0 | 2 |
Årets resultat (kSEK) | 7 | 0 | 8 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 527 | 5 | 10 |
Summa varulager (kSEK) | 124 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 090 | 79 | 81 |
Summa tillgångar (kSEK) | 1 617 | 84 | 91 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 7 | 0 | 8 |
Summa eget kapital (kSEK) | 85 | 78 | 78 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 2 | 2 | 8 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 530 | 4 | 5 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 617 | 84 | 91 |
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva verksamhet inom arrangemang av upplevelser dels inriktat mot gastronomi främst inriktat mot mat och dryck samt även inriktat mot utomhusarrangemang såsom camping. Bolaget ska utföra handel med samt förvaltning och uthyrning av fastigheter. Bolaget ska sälja tjänster rörande aktiv träning och personlig coachning och personlig utveckling. Bolaget ska arbeta med utbildning och arrangemang av resor kopplat till gastronomi, utomhusaktiviteter samt träning, personlig coachning och personlig utveckling samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet