Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Matbutiken på Falugatan AB

Org.nr: 559026-1243
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2023-12 2022-12 2021-12
Omsättning (kSEK)   45 090 43 467 39 587
Resultat efter finansnetto (kSEK)   -1 495 -2 061 -2 457
Antal anställda   12 13 14
Omsättning/anställd (kSEK)   3757.5 3343.6 2827.6
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   -2.6 -4.3 -5.8
Kassalikviditet %   29.0 28.3 36.6
Soliditet %   2.1 8.3 1.1
Resultaträkning   2023-12 2022-12 2021-12
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   45 090 43 467 39 587
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -7 145 -9 175 -9 106
Avskrivningar (kSEK)  
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   -1 190 -1 872 -2 288
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   -1 495 -2 061 -2 457
Resultat före skatt (kSEK)   -19 481 3
Skatt (kSEK)   0 0 3
Årets resultat (kSEK)   -19 481 0
Balansräkning   2023-12 2022-12 2021-12
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   3 790 5 077 5 604
Summa varulager (kSEK)   2 153 1 977 2 112
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   3 161 2 735 3 365
Summa tillgångar (kSEK)   6 950 7 811 8 968
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   100 100 100
Årets resultat (kSEK)   -19 481 0
Summa eget kapital (kSEK)   148 648 100
Summa obeskattade reserver (kSEK)   0 0 0
Summa långfristiga skulder (kSEK)   3 331 4 486 5 441
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   3 471 2 678 3 428
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   6 950 7 811 8 968
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2015-09-11

Verksamhetsbeskrivning
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Huvudbransch SNI
47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

Övriga branscher SNI
10112 - Styckning av kött
1012 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött
102 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fisk samt skal- och blötdjur
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker