Matbutiken på Falugatan AB
Org.nr: 559026-1243Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 45 090 | 43 467 | 39 587 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 495 | -2 061 | -2 457 |
Antal anställda | 12 | 13 | 14 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 3757.5 | 3343.6 | 2827.6 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | -2.6 | -4.3 | -5.8 |
Kassalikviditet % | 29.0 | 28.3 | 36.6 |
Soliditet % | 2.1 | 8.3 | 1.1 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 45 090 | 43 467 | 39 587 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -7 145 | -9 175 | -9 106 |
Avskrivningar (kSEK) | |||
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -1 190 | -1 872 | -2 288 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 495 | -2 061 | -2 457 |
Resultat före skatt (kSEK) | -19 | 481 | 3 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 3 |
Årets resultat (kSEK) | -19 | 481 | 0 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 3 790 | 5 077 | 5 604 |
Summa varulager (kSEK) | 2 153 | 1 977 | 2 112 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 3 161 | 2 735 | 3 365 |
Summa tillgångar (kSEK) | 6 950 | 7 811 | 8 968 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | -19 | 481 | 0 |
Summa eget kapital (kSEK) | 148 | 648 | 100 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 3 331 | 4 486 | 5 441 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 471 | 2 678 | 3 428 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 6 950 | 7 811 | 8 968 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad
Övriga branscher SNI
10112 - Styckning av kött |
1012 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött |
102 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fisk samt skal- och blötdjur |
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker |