Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Matbutiken på Falugatan AB

Org.nr: 559026-1243
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2024-12 2023-12 2022-12
Omsättning (kSEK)   48 250 45 090 43 467
Resultat efter finansnetto (kSEK)   -425 -1 495 -2 061
Antal anställda   11 12 13
Omsättning/anställd (kSEK)   4386.4 3757.5 3343.6
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   -0.4 -2.6 -4.3
Kassalikviditet %   31.0 29.0 28.3
Soliditet %   3.2 2.1 8.3
Resultaträkning   2024-12 2023-12 2022-12
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   48 250 45 090 43 467
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -7 424 -7 145 -9 175
Avskrivningar (kSEK)  
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   -196 -1 190 -1 872
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   -425 -1 495 -2 061
Resultat före skatt (kSEK)   -9 -19 481
Skatt (kSEK)   0 0 0
Årets resultat (kSEK)   -9 -19 481
Balansräkning   2024-12 2023-12 2022-12
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   3 240 3 790 5 077
Summa varulager (kSEK)   1 998 2 153 1 977
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   3 116 3 161 2 735
Summa tillgångar (kSEK)   6 356 6 950 7 811
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   100 100 100
Årets resultat (kSEK)   -9 -19 481
Summa eget kapital (kSEK)   205 148 648
Summa obeskattade reserver (kSEK)   0 0 0
Summa långfristiga skulder (kSEK)   2 548 3 331 4 486
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   3 603 3 471 2 678
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   6 356 6 950 7 811
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2015-09-11

Verksamhetsbeskrivning
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Huvudbransch SNI
47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

Övriga branscher SNI
10112 - Styckning av kött
1012 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött
102 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fisk samt skal- och blötdjur
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker