BD and BBQ AB
Org.nr: 559015-5239Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 625 | 740 | 691 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 142 | 349 | 262 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 312.5 | 370.0 | 345.5 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 22.7 | 47.2 | 38.8 |
Kassalikviditet % | 493.7 | 557.3 | 311.2 |
Soliditet % | 77.4 | 78.5 | 74.0 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 625 | 740 | 691 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -483 | -434 | -432 |
Avskrivningar (kSEK) | -6 | -2 | -6 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 141 | 306 | 258 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 142 | 349 | 262 |
Resultat före skatt (kSEK) | 207 | 349 | 197 |
Skatt (kSEK) | 45 | 73 | 43 |
Årets resultat (kSEK) | 162 | 276 | 154 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 21 | 27 | 196 |
Summa varulager (kSEK) | 13 | 17 | 37 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 482 | 708 | 482 |
Summa tillgångar (kSEK) | 503 | 736 | 678 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 162 | 276 | 154 |
Summa eget kapital (kSEK) | 323 | 461 | 385 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 85 | 150 | 150 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 95 | 124 | 143 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 503 | 736 | 678 |
Verksamhetsbeskrivning
Verksamheten ska bestå av fyra av varandra skilda verksamheter. En del utgörs av konsultverksamhet utifrån ett managementperspektiv. Konsulttjänsterna inriktas mot affärsutveckling, organisationsutveckling, supply chainmanagement, logistik och inköp. Inom dessa kategorier ska det även finnas möjligheter att erbjuda tidsbegränsade linjebefattningar. Aktuella branscher är alla där dessa kategorier förekommer. Den andra verksamhetsdelen ska bestå av att erbjuda mattjänster via restaurang eller gatukök samt cateringverksamhet. Mattjänsterna skall vara inriktade mot grill i olika former. Dessutom skall detta vara kombinerat med en bloggverksamhet, egen eller tillsammans med andra, med bas i grillning med tillbehör samt med tillhörande utrustning. Bloggverksamheten skall kompletteras med utgivning av kokböcker med fokus på grill. Den tredje verksamhetsdelen ska inrikta sig mot fastighetsservice samt skötsel och underhåll av grönytor. Den fjärde verksamhetsdelen ska inrikta sig motförvaltning av eget kapital, såsom värdepapper och aktier.
Huvudbransch SNI
7022 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
Övriga branscher SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |
9003 - Litterärt och konstnärligt skapande |