Lillegårdens Kött och Chark AB
Org.nr: 559009-7803
KONTAKTINFORMATION
Telefon:
Telefax:
Webbplats: www.lillegardenskott.se
E-post: info@lillegardenskott.se
Telefax:
Webbplats: www.lillegardenskott.se
E-post: info@lillegardenskott.se
UTDELNINGSADRESS
Värnamovägen 4
43232 Varberg
Sverige
43232 Varberg
Sverige
Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 25 926 | 23 358 | 24 244 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -325 | 357 | 2 156 |
Antal anställda | 15 | 15 | 15 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1728.4 | 1557.2 | 1616.3 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | -1.1 | 1.7 | 8.9 |
Kassalikviditet % | 226.3 | 255.7 | 255.4 |
Soliditet % | 65.9 | 67.2 | 62.4 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 25 926 | 23 358 | 24 244 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -26 224 | -22 958 | -22 074 |
Avskrivningar (kSEK) | -364 | -318 | -261 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -297 | 399 | 2 169 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -325 | 357 | 2 156 |
Resultat före skatt (kSEK) | 52 | 282 | 1 509 |
Skatt (kSEK) | 22 | 67 | 306 |
Årets resultat (kSEK) | 30 | 215 | 1 203 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 967 | 2 099 | 1 219 |
Summa varulager (kSEK) | 1 654 | 1 541 | 1 380 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 8 023 | 8 080 | 9 317 |
Summa tillgångar (kSEK) | 9 990 | 10 180 | 10 536 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 280 | 280 | 280 |
Årets resultat (kSEK) | 30 | 215 | 1 203 |
Summa eget kapital (kSEK) | 5 152 | 5 122 | 4 907 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 1 833 | 2 210 | 2 135 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 191 | 291 | 387 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 815 | 2 557 | 3 108 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 9 990 | 10 180 | 10 536 |
VD/Högst Ansvarig
Styrelse/Bolagsmän
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Förädling och försäljning av närproducerade kött- och charkprodukter. Catering, café och butiksförsäljning av ovan nämnda produkter samt konsultverksamhet inom nämnda områden och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
10112 - Styckning av kött
Övriga branscher SNI
1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning |