Tryffeltigern AB
Org.nr: 556996-2649| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 11 915 | 27 157 | 26 944 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 829 | -3 672 | -1 960 |
| Antal anställda | 10 | 21 | 21 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1191.5 | 1293.2 | 1283.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | 3 705 | 7 654 | 8 015 |
| Vinstmarginal % | -15.3 | -13.3 | -7.3 |
| Kassalikviditet % | 208.8 | 45.8 | 66.8 |
| Soliditet % | 59.9 | 53.8 | 12.0 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 11 915 | 27 157 | 26 944 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -13 740 | -30 773 | -28 905 |
| Avskrivningar (kSEK) | -58 | -129 | -125 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -1 826 | -3 616 | -1 960 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 829 | -3 672 | -1 960 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -49 | 4 898 | 40 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -49 | 4 898 | 40 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 44 | 8 093 | 2 753 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 410 | 364 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 213 | 2 693 | 4 816 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 257 | 10 787 | 7 569 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | -49 | 4 898 | 40 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 154 | 5 804 | 906 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 102 | 4 983 | 6 664 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 257 | 10 787 | 7 569 |
VD/Högst Ansvarig
Styrelse/Bolagsmän
Tillsynsbefattningar
Grant Thornton Sweden AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurang, bar, festvåning- och cateringverksamhet och även konsultverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet



