Gustavssons Fisk och Kräftor i HJO AB
Org.nr: 556988-7960Nyckeltal | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 2 470 | 3 391 | 3 380 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -112 | 953 | 772 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1235.0 | 1695.5 | 1690.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | -3.4 | 31.9 | 25.0 |
Kassalikviditet % | 414.8 | 207.1 | 228.8 |
Soliditet % | 73.8 | 51.0 | 54.0 |
Resultaträkning | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 2 470 | 3 391 | 3 380 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -2 646 | -2 314 | -2 534 |
Avskrivningar (kSEK) | -132 | -131 | -131 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -176 | 1 077 | 845 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -112 | 953 | 772 |
Resultat före skatt (kSEK) | 293 | 1 334 | 877 |
Skatt (kSEK) | 71 | 283 | 186 |
Årets resultat (kSEK) | 222 | 1 051 | 691 |
Balansräkning | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 660 | 606 | 637 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 3 978 | 6 721 | 5 992 |
Summa tillgångar (kSEK) | 4 637 | 7 327 | 6 629 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 222 | 1 051 | 691 |
Summa eget kapital (kSEK) | 2 505 | 2 503 | 2 052 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 1 173 | 1 578 | 1 959 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 959 | 3 246 | 2 619 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 637 | 7 327 | 6 629 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fiskeverksamhet, försäljning av fisk, handel med fiskeredskap samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
4638 - Partihandel med andra livsmedel, bl.a. fisk samt skal- och blötdjur
Övriga branscher SNI
0312 - Sötvattensfiske |
4641 - Partihandel med textilier |