Foodmaker Catering i Boden AB
Org.nr: 556983-9391| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 1 304 | 1 315 | 1 026 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -301 | 111 | -89 |
| Antal anställda | 0 | 1 | |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 1026.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -23.0 | 8.6 | -8.6 |
| Kassalikviditet % | 86.0 | 125.4 | 258.5 |
| Soliditet % | 40.5 | 23.6 | 31.7 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 1 304 | 1 315 | 1 026 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -1 605 | -1 200 | -1 114 |
| Avskrivningar (kSEK) | -28 | 28 | -12 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -300 | 113 | -88 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -301 | 111 | -89 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 2 | 111 | -89 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | 2 | 111 | -89 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 193 | 28 | 0 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 8 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 202 | 637 | 145 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 395 | 665 | 145 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 2 | 111 | -89 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 160 | 157 | 46 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 46 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 235 | 508 | 53 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 395 | 665 | 145 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva mattillverkning, catering, restaurangverksamhet, torgförsäljning av mat, marknadsföring, tillverkning av hemsidor, musikarrangemang och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 4781 - Torg- och marknadshandel med livsmedel, drycker och tobak |
| 6201 - Dataprogrammering |



