Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Totties Mat AB

Org.nr: 556980-3645
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2024-12 2023-12 2022-12
Omsättning (kSEK)   4 136 6 343
Resultat efter finansnetto (kSEK)   -8 -41 -103
Antal anställda   0 2 3
Omsättning/anställd (kSEK)   0.0 68.0 2114.3
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   -200.0 -29.4 -1.6
Kassalikviditet %   542.4 488.0 156.7
Soliditet %   30.0 75.3 44.8
Resultaträkning   2024-12 2023-12 2022-12
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   4 136 6 343
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -14 -179 -6 446
Avskrivningar (kSEK)   0 0 -81
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   -10 -43 -103
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   -8 -41 -103
Resultat före skatt (kSEK)   -9 -41 -103
Skatt (kSEK)   1 -27 0
Årets resultat (kSEK)   -10 -14 -103
Balansräkning   2024-12 2023-12 2022-12
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   0 0 193
Summa varulager (kSEK)   0 0 0
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   320 449 1 039
Summa tillgångar (kSEK)   320 449 1 232
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   50 50 50
Årets resultat (kSEK)   -10 -14 -103
Summa eget kapital (kSEK)   96 338 552
Summa obeskattade reserver (kSEK)   0 0 0
Summa långfristiga skulder (kSEK)   167 19 17
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   59 92 663
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   320 449 1 232
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2014-08-22

Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolaget är cateringverksamhet. Tjänster och konsultationer inom kök, restaurang, catering, hästverksamhet samt förvaltning och handel med fast egendom och förvaltning av lös egendom samt därmed förenlig verksamhet. Företaget ska bedriva matlagning i privatpersoners hem, uthyrning av kökspersonal, köksmaskiner och utrustning, inköp och återförsäljning av köksutrustning. Charktillverkning, förädling av grödor, bageri, restaurangverksamhet samt försäljning och servering av alkohol till slutna sällskap. Företaget avser bygga restaurangkök, restaurang, charktillverkningslokaler, viltslakteri, produktionskök.

Huvudbransch SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang

Övriga branscher SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker
561 - Restaurangverksamhet
1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning