Gatusmak AB
Org.nr: 556979-5593| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 51 853 | 45 992 | 51 191 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -26 072 | -39 639 | -12 734 |
| Antal anställda | 37 | 34 | 41 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1401.4 | 1352.7 | 1248.6 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 0 | ||
| Löner till övriga (kSEK) | 25 376 | 23 106 | 18 679 |
| Vinstmarginal % | -46.4 | -69.4 | -24.5 |
| Kassalikviditet % | 53.4 | 81.3 | 88.5 |
| Soliditet % | 6.0 | 9.3 | 13.6 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 51 853 | 45 992 | 51 191 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -75 910 | -77 940 | -63 709 |
| Avskrivningar (kSEK) | -11 592 | -25 638 | -11 192 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -24 057 | -31 948 | -12 518 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -26 072 | -39 639 | -12 734 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -18 700 | -7 745 | 115 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 81 |
| Årets resultat (kSEK) | -18 700 | -7 745 | 34 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 175 528 | 138 615 | 162 830 |
| Summa varulager (kSEK) | 2 106 | 1 038 | 926 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 89 046 | 121 374 | 99 318 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 264 573 | 259 989 | 262 148 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 53 | 53 | 53 |
| Årets resultat (kSEK) | -18 700 | -7 745 | 34 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 15 796 | 17 495 | 25 241 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 8 601 | 13 285 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 85 952 | 85 952 | 112 443 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 162 827 | 147 941 | 111 180 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 264 573 | 259 989 | 262 148 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Ernst & Young Aktiebolag , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagsets verksamhet är restaurangverksamhet i egenskap av franschisegivare och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet



