Egils kök AB
Org.nr: 556969-2329| Nyckeltal | 2025-04 | 2024-04 | 2023-04 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 6 366 | 5 912 | 4 093 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -229 | 53 | -185 |
| Antal anställda | 3 | 2 | 1 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 2122.0 | 2956.0 | 4093.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -2.0 | 1.1 | -4.5 |
| Kassalikviditet % | 590.2 | 300.8 | 142.4 |
| Soliditet % | 2.1 | 26.5 | 40.5 |
| Resultaträkning | 2025-04 | 2024-04 | 2023-04 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 6 366 | 5 912 | 4 093 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -6 497 | -5 849 | -4 277 |
| Avskrivningar (kSEK) | -84 | -24 | -6 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -132 | 62 | -184 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -229 | 53 | -185 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -144 | 24 | -65 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 21 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -144 | 3 | -65 |
| Balansräkning | 2025-04 | 2024-04 | 2023-04 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 307 | 116 | 26 |
| Summa varulager (kSEK) | 60 | 60 | 72 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 146 | 791 | 505 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 1 453 | 907 | 530 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | -144 | 3 | -65 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 30 | 174 | 172 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 85 | 55 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 1 239 | 406 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 184 | 243 | 304 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 453 | 907 | 530 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva cateringrörelse, event & pop-up restaurang, konsultation samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang
Övriga branscher SNI
| 749 - Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik |
| 561 - Restaurangverksamhet |
| 8121 - Lokalvård |



