Unbakery NYOB AB
Org.nr: 556964-3397| Nyckeltal | 2024-12 | 2024-02 | 2023-02 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 3 850 | 5 800 | 7 071 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -140 | -422 | -356 |
| Antal anställda | 4 | 5 | 4 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1155.0 | 1160.0 | 1767.8 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -1.8 | -6.6 | -4.4 |
| Kassalikviditet % | 77.6 | 32.1 | 49.3 |
| Soliditet % | 4.2 | -10.3 | 9.8 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2024-02 | 2023-02 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 3 850 | 5 800 | 7 071 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -4 012 | -6 185 | -7 389 |
| Avskrivningar (kSEK) | -197 | -248 | -248 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -162 | -385 | -318 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -140 | -422 | -356 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -140 | -422 | -356 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -140 | -422 | -356 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2024-02 | 2023-02 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 517 | 1 040 | 1 143 |
| Summa varulager (kSEK) | 187 | 228 | 351 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 823 | 839 | 1 178 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 1 341 | 1 879 | 2 321 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 54 | 54 | 54 |
| Årets resultat (kSEK) | -140 | -422 | -356 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 56 | -194 | 228 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 465 | 170 | 416 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 820 | 1 903 | 1 678 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 341 | 1 879 | 2 321 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget bedriver bageriverksamhet, företrädesvis baserat på principer om raw food.
Huvudbransch SNI
47992 - Ambulerande och tillfällig handel med livsmedel
Övriga branscher SNI
| 5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |
| 85599 - Diverse övrig utbildning |



