Elisabeth Elsass AB
Org.nr: 556960-4076Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 0 | 0 | 19 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 0 | 69 | -152 |
Antal anställda | 0 | 1 | 1 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 19.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 0.0 | 0.0 | -794.7 |
Kassalikviditet % | 646.7 | 536.8 | 693.1 |
Soliditet % | 0.4 | 0.3 | -2.3 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 0 | 0 | 19 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -11 | -20 | -280 |
Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -11 | -20 | -261 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 0 | 69 | -152 |
Resultat före skatt (kSEK) | 0 | 69 | -152 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | 0 | 69 | -152 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 2 281 | 2 310 | 2 432 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 97 | 102 | 201 |
Summa tillgångar (kSEK) | 2 379 | 2 412 | 2 633 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 0 | 69 | -152 |
Summa eget kapital (kSEK) | 9 | 8 | -61 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 2 355 | 2 385 | 2 665 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 15 | 19 | 29 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 2 379 | 2 412 | 2 633 |
Verksamhetsbeskrivning
Huvudsakligen medieproduktion inom teve och film. Konsultverksamhet inom journalistik, teveproduktion och event.
Huvudbransch SNI
5911 - Produktion av film, video och tv-program
Övriga branscher SNI
46141 - Provisionshandel med maskiner, industriell utrustning, fartyg och luftfartyg utom kontorsutrustning och datorer |
4637 - Partihandel med kaffe, te, kakao och kryddor |
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |
9003 - Litterärt och konstnärligt skapande |