Smörgåsbutiken i Örebro AB
Org.nr: 556957-8536| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 12 122 | 11 921 | 11 258 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -108 | 404 | -612 |
| Antal anställda | 12 | 11 | 10 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1010.2 | 1083.7 | 1125.8 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -0.9 | 3.4 | -5.4 |
| Kassalikviditet % | 94.6 | 122.3 | 88.4 |
| Soliditet % | 10.7 | 28.4 | 17.1 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 12 122 | 11 921 | 11 258 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -12 232 | -11 515 | -11 864 |
| Avskrivningar (kSEK) | -76 | -76 | -122 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -109 | 406 | -605 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -108 | 404 | -612 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 6 | 289 | -171 |
| Skatt (kSEK) | 3 | 32 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | 3 | 257 | -171 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 138 | 214 | 290 |
| Summa varulager (kSEK) | 157 | 118 | 245 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 754 | 2 206 | 1 715 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 1 892 | 2 420 | 2 005 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 3 | 257 | -171 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 202 | 599 | 342 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 114 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 689 | 1 707 | 1 663 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 892 | 2 420 | 2 005 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning och tillverkning av smörgåstårtor och smörgåsar, caféverksamhet, catering och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
47241 - Specialiserad butikshandel med bröd och konditorivaror
Övriga branscher SNI
| 1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk |



