Ks Gastron&Vin Konsult AB
Org.nr: 556927-8947Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 598 | 199 | 87 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 336 | 90 | -5 |
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning/anställd (kSEK) | 598.0 | 199.0 | 0.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 56.2 | 45.2 | -5.7 |
Kassalikviditet % | 20.1 | 133.5 | 613.6 |
Soliditet % | 13.5 | 5.6 | 83.7 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 598 | 199 | 87 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -263 | -109 | -92 |
Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 336 | 90 | -5 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 336 | 90 | -5 |
Resultat före skatt (kSEK) | 252 | 91 | -5 |
Skatt (kSEK) | 52 | 21 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | 200 | 70 | -5 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 2 863 | 9 | 0 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 466 | 3 281 | 135 |
Summa tillgångar (kSEK) | 3 328 | 3 290 | 135 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 200 | 70 | -5 |
Summa eget kapital (kSEK) | 383 | 183 | 113 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 84 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 545 | 650 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 317 | 2 458 | 22 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 3 328 | 3 290 | 135 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva utbildningsverksamhet inom dryck och servicekvalitet med restauranger samt hotell som kunder. Företaget ska också arbeta med import samt försäljning av alkoholhaltiga drycker mot restauranger, hotell samt Systembolaget. Utbildningsprodukten består av tjänster som erbjuder fasta utbildningar till kunderna likväl som skräddarsydda. Fokus ligger på restaurangkedjor som behöver utbilda sin, ofta unga, personal inom sina egna drycker samt service och få allmän kunskap om drycker och service inom restaurangbranschen. Utbildningar kommer även att följas upp med uppföljningstillfällen samt utvärdering av den egna verksamheten. Målsättningen är att företagen ska kunna boka ett längre fast utbildningspaket till en lägre timkostnad. Exempel på utbildningar är: Baristautbildningar: kaffeutbildning samt avecutbildning Vinutbildning med mat och dryck i kombination Drinkutbildning samt arbetstekniker för bartenders Serviceutbildning: Service som produkt, vad avser service idag? Alkohollagar och gäst-klagomålshantering
Huvudbransch SNI
85594 - Personalutbildning
Övriga branscher SNI
4638 - Partihandel med andra livsmedel, bl.a. fisk samt skal- och blötdjur |
749 - Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik |
85599 - Diverse övrig utbildning |
9329 - Övrig fritids- och nöjesverksamhet |