K Meat Products AB
Org.nr: 556903-6097Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 4 370 | 3 893 | 3 480 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 3 552 | 2 724 | 2 194 |
Antal anställda | |||
Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 81.3 | 70.1 | 63.1 |
Kassalikviditet % | 889.6 | 844.4 | 798.4 |
Soliditet % | 83.8 | 83.0 | 80.4 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 4 370 | 3 893 | 3 480 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -820 | -1 163 | -1 284 |
Avskrivningar (kSEK) | -50 | -71 | -101 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 3 551 | 2 730 | 2 196 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 3 552 | 2 724 | 2 194 |
Resultat före skatt (kSEK) | 2 728 | 3 271 | 2 264 |
Skatt (kSEK) | 578 | 714 | 485 |
Årets resultat (kSEK) | 2 150 | 2 557 | 1 779 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 224 | 694 | 665 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 16 466 | 13 806 | 11 649 |
Summa tillgångar (kSEK) | 17 690 | 14 500 | 12 313 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 2 150 | 2 557 | 1 779 |
Summa eget kapital (kSEK) | 11 230 | 9 080 | 6 522 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 4 610 | 3 785 | 4 332 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 851 | 1 635 | 1 459 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 17 690 | 14 500 | 12 313 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva produktion av köttprodukter såsom kebab, hamburgare, korv och andra köttrelaterade produkter samt bedriva grossistverksamhet med köttprodukter och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva restaurangverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även erbjuda konsultations- och utbildningstjänster inom livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning
Övriga branscher SNI
561 - Restaurangverksamhet |
749 - Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik |