Tmk-Restaurants AB
Org.nr: 556901-5687Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 52 232 | 52 417 | 41 423 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 564 | 3 495 | 2 774 |
Antal anställda | 42 | 43 | 36 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1243.6 | 1219.0 | 1150.6 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 3.0 | 6.7 | 6.7 |
Kassalikviditet % | 80.2 | 109.0 | 111.8 |
Soliditet % | 23.3 | 30.7 | 30.1 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 52 232 | 52 417 | 41 423 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -50 707 | -48 919 | -38 646 |
Avskrivningar (kSEK) | -571 | -364 | -431 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 524 | 3 498 | 2 776 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 564 | 3 495 | 2 774 |
Resultat före skatt (kSEK) | 1 565 | 3 496 | 2 775 |
Skatt (kSEK) | 429 | 815 | 612 |
Årets resultat (kSEK) | 1 136 | 2 681 | 2 163 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 3 369 | 1 791 | 1 228 |
Summa varulager (kSEK) | 1 811 | 1 953 | 2 082 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 9 631 | 12 497 | 12 751 |
Summa tillgångar (kSEK) | 13 001 | 14 288 | 13 979 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 1 136 | 2 681 | 2 163 |
Summa eget kapital (kSEK) | 2 230 | 3 594 | 3 414 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 1 020 | 1 020 | 1 020 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 9 751 | 9 674 | 9 546 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 13 001 | 14 288 | 13 979 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva catering-, restaurang- och barverksamhet samt därmed föknippad verksamhet både i restaurangutrymmen och andra utrymmen. Bolaget kan idka konsult- och skolningsverkssamhet, utge litteratur och fotografier relaterad till mat-, dryck- och restaurangbranschen. Bolaget kan även producera matprogram, musik och konsultering riktad till TV produktion samt organisera evenemang som klubbverksamhet, DJ-kvällar samt privattillställningar såväl i restaurangutrymmen som i andra utrymmen. Bolaget kan äga affärsverksamheter, fastigheter samt aktier.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet