Japas Kitchen AB
Org.nr: 556895-5495
KONTAKTINFORMATION
Telefon: 0470-786830
Telefax:
Webbplats: izakayamoshi.se
E-post: info@izakayamoshi.se
Telefax:
Webbplats: izakayamoshi.se
E-post: info@izakayamoshi.se
UTDELNINGSADRESS
Kungsgatan 6 A
35230 Växjö
Sverige
35230 Växjö
Sverige
Nyckeltal | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 14 688 | 12 220 | 10 658 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 922 | 1 316 | 1 424 |
Antal anställda | 11 | 10 | 9 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1335.3 | 1222.0 | 1184.2 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 14.4 | 10.8 | 13.4 |
Kassalikviditet % | 75.3 | 126.3 | 112.9 |
Soliditet % | 27.4 | 43.2 | 32.9 |
Resultaträkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 14 688 | 12 220 | 10 658 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -12 741 | -10 917 | -9 230 |
Avskrivningar (kSEK) | -192 | -83 | -70 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 947 | 1 303 | 1 429 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 922 | 1 316 | 1 424 |
Resultat före skatt (kSEK) | 1 872 | 984 | 465 |
Skatt (kSEK) | 406 | 205 | 96 |
Årets resultat (kSEK) | 1 466 | 779 | 369 |
Balansräkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 5 687 | 6 218 | 6 301 |
Summa varulager (kSEK) | 243 | 152 | 137 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 2 496 | 2 522 | 2 025 |
Summa tillgångar (kSEK) | 8 183 | 8 740 | 8 326 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 1 466 | 779 | 369 |
Summa eget kapital (kSEK) | 1 857 | 3 392 | 2 613 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 491 | 491 | 159 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 2 843 | 2 982 | 3 882 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 992 | 1 876 | 1 672 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 8 183 | 8 740 | 8 326 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, catering, försäljning av matvaror och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet