4Säsonger Catering AB
Org.nr: 556889-6608
KONTAKTINFORMATION
Telefon: 08-55924714
Telefax:
Webbplats: www.4sasonger.se
E-post: info@4sasonger.se
Telefax:
Webbplats: www.4sasonger.se
E-post: info@4sasonger.se
UTDELNINGSADRESS
Banvaktsvägen 10
17148 Solna
Sverige
17148 Solna
Sverige
| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 28 520 | 29 718 | 25 664 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 427 | 2 655 | 450 |
| Antal anställda | 20 | 17 | 15 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1426.0 | 1748.1 | 1710.9 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 5.0 | 9.0 | 1.8 |
| Kassalikviditet % | 170.1 | 169.5 | 118.8 |
| Soliditet % | 48.2 | 43.7 | 25.2 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 28 520 | 29 718 | 25 664 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -27 084 | -27 051 | -25 205 |
| Avskrivningar (kSEK) | -91 | -67 | -73 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 436 | 2 667 | 459 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 427 | 2 655 | 450 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 1 427 | 2 655 | 450 |
| Skatt (kSEK) | 297 | 558 | 93 |
| Årets resultat (kSEK) | 1 130 | 2 097 | 357 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 762 | 316 | 383 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 5 666 | 6 469 | 3 078 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 6 429 | 6 785 | 3 462 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 1 130 | 2 097 | 357 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 3 098 | 2 967 | 871 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 331 | 3 817 | 2 591 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 6 429 | 6 785 | 3 462 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter



