4Säsonger Catering AB
Org.nr: 556889-6608
KONTAKTINFORMATION
Telefon: 08-55924714
Telefax:
Webbplats: www.4sasonger.se
E-post: info@4sasonger.se
Telefax:
Webbplats: www.4sasonger.se
E-post: info@4sasonger.se
UTDELNINGSADRESS
Banvaktsvägen 10
17148 Solna
Sverige
17148 Solna
Sverige
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 29 718 | 25 664 | 20 157 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 2 655 | 450 | 524 |
Antal anställda | 17 | 15 | 13 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1748.1 | 1710.9 | 1550.5 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 9.0 | 1.8 | 2.6 |
Kassalikviditet % | 169.5 | 118.8 | 102.9 |
Soliditet % | 43.7 | 25.2 | 14.8 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 29 718 | 25 664 | 20 157 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -27 051 | -25 205 | -19 624 |
Avskrivningar (kSEK) | -67 | -73 | -44 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 2 667 | 459 | 533 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 2 655 | 450 | 524 |
Resultat före skatt (kSEK) | 2 655 | 450 | 524 |
Skatt (kSEK) | 558 | 93 | 51 |
Årets resultat (kSEK) | 2 097 | 357 | 473 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 316 | 383 | 427 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 6 469 | 3 078 | 3 053 |
Summa tillgångar (kSEK) | 6 785 | 3 462 | 3 480 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 2 097 | 357 | 473 |
Summa eget kapital (kSEK) | 2 967 | 871 | 514 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 817 | 2 591 | 2 967 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 6 785 | 3 462 | 3 480 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter