Kalasmat i Luleå AB
Org.nr: 556873-3942
KONTAKTINFORMATION
Telefon: 0920-19990
Telefax:
Webbplats: www.kalasmat.se
E-post: info@kalasmat.se
Telefax:
Webbplats: www.kalasmat.se
E-post: info@kalasmat.se
UTDELNINGSADRESS
Upplagsvägen 18
97254 Luleå
Sverige
97254 Luleå
Sverige
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 46 081 | 44 798 | 42 349 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 557 | 1 735 | 2 288 |
Antal anställda | 25 | 25 | 25 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1843.2 | 1791.9 | 1694.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 1.2 | 3.9 | 5.4 |
Kassalikviditet % | 121.6 | 126.6 | 157.4 |
Soliditet % | 39.2 | 41.5 | 48.0 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 46 081 | 44 798 | 42 349 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -46 042 | -43 508 | -40 053 |
Avskrivningar (kSEK) | -596 | -563 | -447 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 39 | 1 292 | 2 296 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 557 | 1 735 | 2 288 |
Resultat före skatt (kSEK) | 1 153 | 1 997 | 1 883 |
Skatt (kSEK) | 148 | 335 | 394 |
Årets resultat (kSEK) | 1 005 | 1 662 | 1 489 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 2 349 | 2 624 | 2 466 |
Summa varulager (kSEK) | 1 213 | 1 240 | 1 028 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 9 132 | 9 303 | 11 078 |
Summa tillgångar (kSEK) | 11 480 | 11 927 | 13 544 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 300 | 300 | 300 |
Årets resultat (kSEK) | 1 005 | 1 662 | 1 489 |
Summa eget kapital (kSEK) | 2 822 | 2 817 | 4 155 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 2 145 | 2 741 | 3 003 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 6 514 | 6 369 | 6 386 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 11 480 | 11 927 | 13 544 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av livsmedel i främst färdiglagade portionsförpackningar, bedriva cateringverksamhet och restaurang. Bolaget skall vidare förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter