Toppfrys AB
Org.nr: 556846-8564
Koncernmoder:
Nomad Foods Ltd
Dotterbolag:
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 158 571 | 124 745 | 94 003 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -38 551 | -32 529 | -24 374 |
Antal anställda | 66 | 52 | 57 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 2402.6 | 2398.9 | 1649.2 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 892 | 1 051 | 741 |
Löner till övriga (kSEK) | 28 399 | 22 601 | 23 488 |
Vinstmarginal % | -15.9 | -20.5 | -20.8 |
Kassalikviditet % | 259.8 | 244.6 | 84.5 |
Soliditet % | 27.3 | 23.0 | 3.1 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 158 571 | 124 745 | 94 003 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -183 958 | -150 290 | -113 575 |
Avskrivningar (kSEK) | -9 045 | -8 465 | -6 359 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -25 387 | -25 546 | -19 573 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -38 551 | -32 529 | -24 374 |
Resultat före skatt (kSEK) | -12 796 | 41 335 | -18 547 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | -12 796 | 41 335 | -18 547 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 129 486 | 138 426 | 130 743 |
Summa varulager (kSEK) | 51 233 | 94 491 | 65 136 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 91 832 | 179 773 | 89 982 |
Summa tillgångar (kSEK) | 221 318 | 318 199 | 220 725 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 1 966 | 1 966 | 1 966 |
Årets resultat (kSEK) | -12 796 | 41 335 | -18 547 |
Summa eget kapital (kSEK) | 60 386 | 73 182 | 6 846 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 145 306 | 210 148 | 184 459 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 15 626 | 34 869 | 29 419 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 221 318 | 318 199 | 220 725 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva livsmedelsproduktion samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker