Torekows Lilla Chipsfabrik AB
Org.nr: 556838-1098| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 51 869 | 48 339 | 38 138 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 3 580 | 3 006 | -4 436 |
| Antal anställda | 11 | 11 | 9 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 4715.4 | 4394.5 | 4237.6 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 8.7 | 8.9 | -9.3 |
| Kassalikviditet % | 55.9 | 50.2 | 39.9 |
| Soliditet % | 29.6 | 12.0 | -2.4 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 51 869 | 48 339 | 38 138 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -47 366 | -44 047 | -41 689 |
| Avskrivningar (kSEK) | -1 318 | -1 331 | -1 319 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 4 503 | 4 293 | -3 550 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 3 580 | 3 006 | -4 436 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 3 580 | 3 006 | -4 436 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | 3 580 | 3 006 | -4 436 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 11 838 | 12 591 | 13 613 |
| Summa varulager (kSEK) | 2 587 | 2 705 | 2 609 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 8 673 | 8 171 | 7 820 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 20 511 | 20 763 | 21 434 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 547 | 547 | 547 |
| Årets resultat (kSEK) | 3 580 | 3 006 | -4 436 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 6 076 | 2 496 | -509 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 3 539 | 7 229 | 8 884 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 10 896 | 10 886 | 13 060 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 20 511 | 20 763 | 21 434 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva försäljning och förädling av chips, snacks, kryddor och relaterade produkter samt bedriva eventverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1031 - Beredning och hållbarhetsbehandling av potatis



