Närke Kött i Örebro AB
Org.nr: 556834-9954
KONTAKTINFORMATION
Telefon:
Telefax:
Webbplats: narkekott.se
E-post: info@narkekott.se
Telefax:
Webbplats: narkekott.se
E-post: info@narkekott.se
UTDELNINGSADRESS
Attersta 426
70594 Örebro
Sverige
70594 Örebro
Sverige
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 224 610 | 219 404 | 184 068 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 5 947 | 6 849 | 895 |
Antal anställda | 20 | 20 | 21 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 11230.5 | 10970.2 | 8765.1 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 2.7 | 3.1 | 0.5 |
Kassalikviditet % | 132.7 | 99.1 | 166.3 |
Soliditet % | 35.9 | 25.8 | 42.5 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 224 610 | 219 404 | 184 068 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -218 615 | -212 531 | -183 128 |
Avskrivningar (kSEK) | -247 | -378 | -408 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 5 996 | 6 873 | 940 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 5 947 | 6 849 | 895 |
Resultat före skatt (kSEK) | 2 917 | 589 | 667 |
Skatt (kSEK) | 661 | 189 | 194 |
Årets resultat (kSEK) | 2 256 | 400 | 473 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 360 | 507 | 890 |
Summa varulager (kSEK) | 3 728 | 4 812 | 4 202 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 18 798 | 16 407 | 26 335 |
Summa tillgångar (kSEK) | 19 158 | 16 914 | 27 225 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 52 | 52 | 52 |
Årets resultat (kSEK) | 2 256 | 400 | 473 |
Summa eget kapital (kSEK) | 3 604 | 1 348 | 8 539 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 4 200 | 3 870 | 3 879 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 1 500 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 11 355 | 11 695 | 13 307 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 19 158 | 16 914 | 27 225 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Ernst & Young Aktiebolag , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva styckning av kött samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
10112 - Styckning av kött