Eldsberga Chark AB
Org.nr: 556833-1911| Nyckeltal | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 41 570 | 106 679 | 99 841 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 179 | 4 694 | 3 153 |
| Antal anställda | 0 | 10 | 10 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 10667.9 | 9984.1 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 2.9 | 4.7 | 3.5 |
| Kassalikviditet % | 60.9 | 86.0 | 75.3 |
| Soliditet % | 40.5 | 56.7 | 31.3 |
| Resultaträkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 41 570 | 106 679 | 99 841 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -40 383 | -101 659 | -96 339 |
| Avskrivningar (kSEK) | 0 | -140 | -100 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 186 | 5 022 | 3 503 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 179 | 4 694 | 3 153 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 1 179 | 3 584 | 2 574 |
| Skatt (kSEK) | 259 | 747 | 537 |
| Årets resultat (kSEK) | 920 | 2 837 | 2 037 |
| Balansräkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 15 723 | 6 914 | 1 731 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 7 809 | 12 873 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 8 375 | 15 745 | 27 455 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 24 099 | 22 658 | 29 186 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 920 | 2 837 | 2 037 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 7 650 | 10 730 | 7 893 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 2 700 | 2 700 | 1 590 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 349 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 13 749 | 9 228 | 19 354 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 24 099 | 22 658 | 29 186 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva tillverkning, import och handel med charkuteriprodukter, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter



