Vmb Restaurang & Konferens AB
Org.nr: 556817-4568| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 10 139 | 8 936 | 8 175 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 679 | 236 | 173 |
| Antal anställda | 6 | 5 | 5 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1689.8 | 1787.2 | 1635.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 6.8 | 2.7 | 2.2 |
| Kassalikviditet % | 158.4 | 125.1 | 133.7 |
| Soliditet % | 39.4 | 26.9 | 29.9 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 10 139 | 8 936 | 8 175 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -9 468 | -8 701 | -7 996 |
| Avskrivningar (kSEK) | -9 | -2 | 9 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 672 | 234 | 179 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 679 | 236 | 173 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 679 | 235 | 124 |
| Skatt (kSEK) | 147 | 54 | 33 |
| Årets resultat (kSEK) | 532 | 181 | 91 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 33 | 41 | 0 |
| Summa varulager (kSEK) | 135 | 228 | 212 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 3 243 | 2 781 | 2 944 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 3 276 | 2 823 | 2 944 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | 532 | 181 | 91 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 1 214 | 682 | 801 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 962 | 2 040 | 2 043 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 3 276 | 2 823 | 2 944 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva restaurang-, catering- och konferensverksamhet samt annan serviceverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 56299 - Övrig cateringverksamhet |
| 823 - Arrangemang av kongresser och mässor |



