Svenska Gourmetakademien AB
Org.nr: 556816-3967| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 | 1 | 0 |
| Antal anställda | |||
| Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
| Kassalikviditet % | 260.9 | 141.9 | 140.7 |
| Soliditet % | 61.7 | 29.5 | 28.9 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 | 1 | 0 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 1 | 1 | 0 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | 1 | 1 | 0 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 60 | 122 | 121 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 60 | 122 | 121 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 1 | 1 | 0 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 37 | 36 | 35 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 23 | 86 | 86 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 60 | 122 | 121 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska företrädesvis inom livsmedel-, butik och restaurang branschen genomföra och sälja utbildning i egen regi. Vidare ska bolaget bedriva tillverkning och försäljning inom mat, kött, chark, delikatesser, bageri och konditori samt import och export av livsmedel samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva bemanningstjänster inom restaurang- och produktion. BIFIRMAS VERKSAMHET ÄNDAMÅL Bifirma: "Köttskolan". För den del av verksamheten som avser utbildningsverksamhet gällande företrädesvis kött- och charkuterivaror.
Huvudbransch SNI
10721 - Knäckebrödstillverkning
Övriga branscher SNI
| 10112 - Styckning av kött |
| 1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning |
| 1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk |
| 8541 - Eftergymnasial utbildning vid annat än universitet och högskola |



