Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Svenska Gourmetakademien AB

Org.nr: 556816-3967
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2024-12 2023-12 2022-12
Omsättning (kSEK)   0 0 0
Resultat efter finansnetto (kSEK)   1 1 0
Antal anställda  
Omsättning/anställd (kSEK)   0.0 0.0 0.0
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   0.0 0.0 0.0
Kassalikviditet %   260.9 141.9 140.7
Soliditet %   61.7 29.5 28.9
Resultaträkning   2024-12 2023-12 2022-12
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   0 0 0
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   0 0 0
Avskrivningar (kSEK)   0 0 0
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   0 0 0
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   1 1 0
Resultat före skatt (kSEK)   1 1 0
Skatt (kSEK)   0 0 0
Årets resultat (kSEK)   1 1 0
Balansräkning   2024-12 2023-12 2022-12
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   0 0 0
Summa varulager (kSEK)   0 0 0
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   60 122 121
Summa tillgångar (kSEK)   60 122 121
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   50 50 50
Årets resultat (kSEK)   1 1 0
Summa eget kapital (kSEK)   37 36 35
Summa obeskattade reserver (kSEK)   0 0 0
Summa långfristiga skulder (kSEK)   0 0 0
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   23 86 86
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   60 122 121
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2010-08-20

Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska företrädesvis inom livsmedel-, butik och restaurang branschen genomföra och sälja utbildning i egen regi. Vidare ska bolaget bedriva tillverkning och försäljning inom mat, kött, chark, delikatesser, bageri och konditori samt import och export av livsmedel samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva bemanningstjänster inom restaurang- och produktion. BIFIRMAS VERKSAMHET ÄNDAMÅL Bifirma: "Köttskolan". För den del av verksamheten som avser utbildningsverksamhet gällande företrädesvis kött- och charkuterivaror.

Huvudbransch SNI
10721 - Knäckebrödstillverkning

Övriga branscher SNI
10112 - Styckning av kött
1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk
8541 - Eftergymnasial utbildning vid annat än universitet och högskola