Simons Catering AB
Org.nr: 556808-9279| Nyckeltal | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 10 057 | 8 393 | 8 094 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 910 | -486 | 1 623 |
| Antal anställda | 5 | 5 | 5 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 2011.4 | 1678.6 | 1618.8 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 9.2 | -5.6 | 20.1 |
| Kassalikviditet % | 167.0 | 182.7 | 200.8 |
| Soliditet % | 57.0 | 55.3 | 59.5 |
| Resultaträkning | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 10 057 | 8 393 | 8 094 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -9 131 | -8 864 | -6 472 |
| Avskrivningar (kSEK) | -242 | -95 | -137 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 926 | -472 | 1 623 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 910 | -486 | 1 623 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 770 | -486 | 1 623 |
| Skatt (kSEK) | 85 | 0 | 109 |
| Årets resultat (kSEK) | 685 | -486 | 1 514 |
| Balansräkning | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 018 | 382 | 517 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 2 416 | 1 721 | 2 253 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 3 433 | 2 103 | 2 769 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 685 | -486 | 1 514 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 1 846 | 1 162 | 1 648 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 140 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 447 | 942 | 1 122 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 3 433 | 2 103 | 2 769 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurang-, café och -cateringverksamhet. Företaget kommer även att arrangera olika matresor för privat- och företagskunder.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |



