Sverigeråd i Märsta AB
Org.nr: 556779-8243
Koncernmoder:
Strawberry Holding AS
Dotterbolag:
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 256 007 | 221 617 | 96 096 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 44 033 | 26 876 | -39 817 |
Antal anställda | 85 | 79 | 45 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 3011.8 | 2805.3 | 2135.5 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 2 094 | 1 457 | 1 171 |
Löner till övriga (kSEK) | 28 075 | 23 297 | 11 207 |
Vinstmarginal % | 17.8 | 12.8 | -39.7 |
Kassalikviditet % | 199.2 | 175.8 | 168.8 |
Soliditet % | 43.5 | 38.4 | 36.0 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 256 007 | 221 617 | 96 096 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -215 395 | -194 005 | -134 255 |
Avskrivningar (kSEK) | -2 308 | -3 573 | -3 840 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 40 612 | 27 612 | -38 159 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 44 033 | 26 876 | -39 817 |
Resultat före skatt (kSEK) | 33 889 | 28 850 | -37 787 |
Skatt (kSEK) | 6 085 | 5 977 | -12 282 |
Årets resultat (kSEK) | 27 804 | 22 873 | -25 505 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 9 569 | 17 383 | 26 110 |
Summa varulager (kSEK) | 964 | 1 412 | 868 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 201 350 | 152 243 | 95 696 |
Summa tillgångar (kSEK) | 210 919 | 169 626 | 121 806 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 27 804 | 22 873 | -25 505 |
Summa eget kapital (kSEK) | 86 169 | 58 365 | 35 492 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 7 240 | 8 739 | 10 713 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 16 899 | 16 739 | 19 436 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 100 611 | 85 783 | 56 165 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 210 919 | 169 626 | 121 806 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva hotellrörelse ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
55101 - Hotellverksamhet med restaurangrörelse