Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Ocklinds Livs AB

Org.nr: 556778-8459
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2023-08 2022-08 2021-08
Omsättning (kSEK)   196 986 194 875 153 893
Resultat efter finansnetto (kSEK)   16 148 21 272 12 775
Antal anställda   44 40 40
Omsättning/anställd (kSEK)   4477.0 4871.9 3847.3
Löner till Styrelse och VD (kSEK)   1 035 1 101 786
Löner till övriga (kSEK)   15 188 14 579 13 251
Vinstmarginal %   8.3 10.9 8.3
Kassalikviditet %   143.2 365.1 334.6
Soliditet %   74.5 77.9 73.6
Resultaträkning   2023-08 2022-08 2021-08
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   196 986 194 875 153 893
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -31 114 -29 484 -26 372
Avskrivningar (kSEK)  
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   16 107 20 254 12 709
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   16 148 21 272 12 775
Resultat före skatt (kSEK)   28 504 17 604 11 333
Skatt (kSEK)   6 195 3 648 2 460
Årets resultat (kSEK)   22 309 13 956 8 873
Balansräkning   2023-08 2022-08 2021-08
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   39 641 32 553 21 100
Summa varulager (kSEK)   4 892 4 900 3 621
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   22 926 43 494 36 612
Summa tillgångar (kSEK)   62 568 76 047 57 711
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   100 100 100
Årets resultat (kSEK)   22 309 13 956 8 873
Summa eget kapital (kSEK)   34 596 37 287 23 331
Summa obeskattade reserver (kSEK)   15 380 28 190 24 522
Summa långfristiga skulder (kSEK)   0 0 0
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   12 592 10 571 9 859
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   62 568 76 047 57 711
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2009-03-04

Verksamhetsbeskrivning
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Huvudbransch SNI
47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

Övriga branscher SNI
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter