Fipros AB
Org.nr: 556775-8353Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 120 968 | 79 469 | 77 855 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 27 627 | 7 162 | 1 514 |
Antal anställda | 14 | 11 | 12 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 8640.6 | 7224.5 | 6487.9 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 26.0 | 15.1 | 6.8 |
Kassalikviditet % | 95.5 | 81.3 | 35.0 |
Soliditet % | 54.3 | 43.7 | 40.1 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 120 968 | 79 469 | 77 855 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -89 490 | -67 517 | -72 998 |
Avskrivningar (kSEK) | -9 408 | -6 778 | -5 144 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 31 477 | 11 952 | 4 857 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 27 627 | 7 162 | 1 514 |
Resultat före skatt (kSEK) | 2 127 | 361 | 1 514 |
Skatt (kSEK) | 436 | 73 | 46 |
Årets resultat (kSEK) | 1 691 | 288 | 1 468 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 122 906 | 114 837 | 98 955 |
Summa varulager (kSEK) | 15 513 | 12 856 | 17 461 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 31 743 | 28 098 | 42 776 |
Summa tillgångar (kSEK) | 154 649 | 142 935 | 141 730 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 1 691 | 288 | 1 468 |
Summa eget kapital (kSEK) | 54 665 | 52 974 | 52 686 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 37 600 | 12 100 | 5 300 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 44 000 | 57 667 | 10 000 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 16 989 | 18 741 | 72 276 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 154 649 | 142 935 | 141 730 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att köpa in och vidareförädla i första hand mjölkbaserade ingredienser, utveckla processer för tillverkning av livsmedel och att legotillverka livsmedel för våra kunders räkning.
Huvudbransch SNI
1089 - Framställning av andra livsmedel