Köksbaren Umeå AB
Org.nr: 556731-3480Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 27 498 | 27 416 | 26 758 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 3 407 | 3 467 | 3 069 |
Antal anställda | 20 | 20 | 20 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1374.9 | 1370.8 | 1337.9 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 13.0 | 13.7 | 13.8 |
Kassalikviditet % | 97.8 | 181.3 | 126.8 |
Soliditet % | 45.1 | 45.8 | 38.0 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 27 498 | 27 416 | 26 758 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -24 413 | -24 380 | -23 165 |
Avskrivningar (kSEK) | -90 | -79 | -73 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 3 085 | 3 037 | 3 594 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 3 407 | 3 467 | 3 069 |
Resultat före skatt (kSEK) | 3 412 | 3 507 | 3 031 |
Skatt (kSEK) | 763 | 761 | 876 |
Årets resultat (kSEK) | 2 649 | 2 746 | 2 155 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 14 171 | 9 468 | 10 024 |
Summa varulager (kSEK) | 1 982 | 1 790 | 1 405 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 7 552 | 12 711 | 9 546 |
Summa tillgångar (kSEK) | 21 723 | 22 179 | 19 570 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 2 649 | 2 746 | 2 155 |
Summa eget kapital (kSEK) | 7 993 | 8 344 | 5 597 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 2 320 | 2 326 | 2 366 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 2 856 | 2 886 | 2 917 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 5 694 | 6 023 | 6 420 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 21 723 | 22 179 | 19 570 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva restaurang, cateringverksamhet, handel med värdepapper samt konsultverksamhet inom restaurang, catering, hotell och konferens.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |