Mat Et Nöje i Karlstad AB
Org.nr: 556721-1759
KONTAKTINFORMATION
Telefon: 054-190630
Telefax:
Webbplats: caterikarlstad.nu
E-post: info@caterikarlstad.nu
Telefax:
Webbplats: caterikarlstad.nu
E-post: info@caterikarlstad.nu
UTDELNINGSADRESS
Våxnäsgatan 10
65340 Karlstad
Sverige
65340 Karlstad
Sverige
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 19 574 | 17 040 | 11 256 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 999 | 1 753 | 836 |
Antal anställda | 10 | 9 | 9 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1957.4 | 1893.3 | 1250.7 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 5.2 | 10.4 | 7.6 |
Kassalikviditet % | 222.4 | 270.8 | 273.8 |
Soliditet % | 54.4 | 63.0 | 63.8 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 19 574 | 17 040 | 11 256 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -18 634 | -15 274 | -10 403 |
Avskrivningar (kSEK) | -98 | -64 | -75 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 941 | 1 765 | 852 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 999 | 1 753 | 836 |
Resultat före skatt (kSEK) | 985 | 1 448 | 639 |
Skatt (kSEK) | 239 | 314 | 122 |
Årets resultat (kSEK) | 746 | 1 134 | 517 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 855 | 679 | 695 |
Summa varulager (kSEK) | 298 | 294 | 165 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 7 189 | 6 019 | 4 552 |
Summa tillgångar (kSEK) | 8 044 | 6 698 | 5 247 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 746 | 1 134 | 517 |
Summa eget kapital (kSEK) | 3 078 | 2 932 | 2 298 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 1 666 | 1 652 | 1 347 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 203 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 098 | 2 114 | 1 602 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 8 044 | 6 698 | 5 247 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva hotell-, restaurang- och cateringverksamhet samt bedriva produkt- och konceptutveckling inom restaurangbranschen, kök- och fastfoodbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva coaching och kursverksamhet inom personlig utveckling och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva konsultverksamhet inom ovanstående branscher samt idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |