Frostab AB
Org.nr: 556718-4675
Nyckeltal | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 56 592 | 48 897 | 68 823 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 4 799 | 6 558 | 8 521 |
Antal anställda | 10 | 12 | 12 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 5659.2 | 4074.8 | 5735.3 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 11.1 | 15.3 | 13.4 |
Kassalikviditet % | 118.3 | 278.6 | 201.8 |
Soliditet % | 37.5 | 48.0 | 56.6 |
Resultaträkning | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 56 592 | 48 897 | 68 823 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -50 305 | -41 426 | -59 622 |
Avskrivningar (kSEK) | -2 059 | -1 943 | -2 036 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 6 288 | 7 471 | 9 201 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 4 799 | 6 558 | 8 521 |
Resultat före skatt (kSEK) | 4 032 | 5 142 | 6 567 |
Skatt (kSEK) | 881 | 1 046 | 1 360 |
Årets resultat (kSEK) | 3 151 | 4 096 | 5 207 |
Balansräkning | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 18 234 | 19 190 | 20 652 |
Summa varulager (kSEK) | 31 156 | 29 711 | 13 223 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 35 393 | 42 645 | 22 544 |
Summa tillgångar (kSEK) | 53 627 | 61 835 | 43 195 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 1 600 | 1 600 | 1 600 |
Årets resultat (kSEK) | 3 151 | 4 096 | 5 207 |
Summa eget kapital (kSEK) | 10 039 | 20 162 | 16 066 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 12 945 | 12 177 | 10 760 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 27 062 | 24 853 | 11 751 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 581 | 4 643 | 4 618 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 53 627 | 61 835 | 43 195 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska vara verksam inom försäljning av bär och vilt, uthyrning av lokaler och bedriva därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
10112 - Styckning av kött
Övriga branscher SNI
1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning |
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker |