Frostab AB
Org.nr: 556718-4675
| Nyckeltal | 2025-04 | 2024-04 | 2023-04 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 58 142 | 56 592 | 48 897 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 4 052 | 4 799 | 6 558 |
| Antal anställda | 8 | 10 | 12 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 7267.8 | 5659.2 | 4074.8 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 9.6 | 11.1 | 15.3 |
| Kassalikviditet % | 140.8 | 118.3 | 278.6 |
| Soliditet % | 36.5 | 37.5 | 48.0 |
| Resultaträkning | 2025-04 | 2024-04 | 2023-04 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 58 142 | 56 592 | 48 897 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -52 585 | -50 305 | -41 426 |
| Avskrivningar (kSEK) | -2 219 | -2 059 | -1 943 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 5 556 | 6 288 | 7 471 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 4 052 | 4 799 | 6 558 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 5 084 | 4 032 | 5 142 |
| Skatt (kSEK) | 1 093 | 881 | 1 046 |
| Årets resultat (kSEK) | 3 991 | 3 151 | 4 096 |
| Balansräkning | 2025-04 | 2024-04 | 2023-04 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 20 042 | 18 234 | 19 190 |
| Summa varulager (kSEK) | 14 913 | 31 156 | 29 711 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 27 476 | 35 393 | 42 645 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 47 518 | 53 627 | 61 835 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 1 600 | 1 600 | 1 600 |
| Årets resultat (kSEK) | 3 991 | 3 151 | 4 096 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 8 034 | 10 039 | 20 162 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 11 913 | 12 945 | 12 177 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 18 650 | 27 062 | 24 853 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 8 920 | 3 581 | 4 643 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 47 518 | 53 627 | 61 835 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska vara verksam inom försäljning av bär och vilt, uthyrning av lokaler och bedriva därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
10112 - Styckning av kött
Övriga branscher SNI
| 1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning |
| 1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker |



