Karlstadsoliven AB
Org.nr: 556680-4729| Nyckeltal | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 16 608 | 17 237 | 18 864 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 111 | 2 152 | 2 463 |
| Antal anställda | 12 | 12 | 13 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1384.0 | 1436.4 | 1451.1 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 6.7 | 12.5 | 13.1 |
| Kassalikviditet % | 231.9 | 299.6 | 262.1 |
| Soliditet % | 53.1 | 62.3 | 60.1 |
| Resultaträkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 16 608 | 17 237 | 18 864 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -15 576 | -15 087 | -16 395 |
| Avskrivningar (kSEK) | -151 | -162 | -171 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 032 | 2 152 | 2 468 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 111 | 2 152 | 2 463 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 714 | 1 554 | 1 781 |
| Skatt (kSEK) | 172 | 336 | 386 |
| Årets resultat (kSEK) | 542 | 1 218 | 1 395 |
| Balansräkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 591 | 384 | 545 |
| Summa varulager (kSEK) | 265 | 260 | 281 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 6 648 | 7 662 | 6 697 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 7 240 | 8 046 | 7 242 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | 542 | 1 218 | 1 395 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 1 549 | 3 007 | 2 789 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 2 939 | 2 568 | 2 005 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 752 | 2 471 | 2 448 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 7 240 | 8 046 | 7 242 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringrörelse samt därmed förenlig verksamhet Äga och förvalta aktier och andelar och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |



