Jimmy Lennings Restaurang AB
Org.nr: 556645-8955| Nyckeltal | 2025-06 | 2024-06 | 2023-06 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 12 158 | 12 168 | 13 177 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 244 | 1 716 | 1 933 |
| Antal anställda | 13 | 13 | 13 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 935.2 | 936.0 | 1013.6 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 10.3 | 14.1 | 14.7 |
| Kassalikviditet % | 165.2 | 174.3 | 163.1 |
| Soliditet % | 43.9 | 47.3 | 44.3 |
| Resultaträkning | 2025-06 | 2024-06 | 2023-06 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 12 158 | 12 168 | 13 177 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -10 905 | -10 458 | -11 240 |
| Avskrivningar (kSEK) | -62 | -87 | -60 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 252 | 1 711 | 1 937 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 244 | 1 716 | 1 933 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 1 251 | 1 715 | 1 874 |
| Skatt (kSEK) | 263 | 354 | 382 |
| Årets resultat (kSEK) | 988 | 1 361 | 1 492 |
| Balansräkning | 2025-06 | 2024-06 | 2023-06 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 179 | 210 | 159 |
| Summa varulager (kSEK) | 242 | 230 | 248 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 5 305 | 4 921 | 4 048 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 5 484 | 5 132 | 4 207 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | 988 | 1 361 | 1 492 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 2 367 | 2 379 | 1 818 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 53 | 60 | 59 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 064 | 2 692 | 2 330 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 5 484 | 5 132 | 4 207 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering, personaluthyrning och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |



